ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ліга видалила блог мера Ірпеня про журналістів через порушення правил сайту

06.12.2017, 14:22
Фото - kiev.segodnya.ua

З сайту інформаційного агентства “Ліга.net” було видалено пост міського голови Ірпеня Володимира Карплюка “Як журналісти-корупціонери фальсифікували рейтинг мерів-інноваторів?”, у якому політик звинуватив журналістку Громадського радіо Наталку Соколенко та громадську активістку і журналістку сайту “Громада Приірпіння” Ірину Федорів у порушенні стандартів, жадобі влади та розкраданні коштів платників податків США, повідомляє “Детектор медіа”.

“Мені навіть не цікава позиція сайту “ЛігаБізнесІнформ”. Я розумію – подзвонили згори, а на дзвінок народного депутата не можна не реагувати. Довелося зняти. “Ліга” була вимушена в цій ситуації порушити принципи свободи слова”, – написав Карплюк у іншому блозі на сайті “Корреспондент”.

Головний редактор Ліга.net Олег Іванцов повідомив “Детектору медіа”, що рішення про видалення посту мера Ірпеня приймалось ним особисто.

“Не весь блог, а пост був видалений за порушення правил ведення блогу. Правила сервісу там можна подивитися на сторінці за посиланням. Там є пункти 4.2 та пункт 6. Зокрема, підрив репутації третіх осіб. Ми надаємо безкоштовний сервіс блогів. Там ясно вказано, що це місце ділових дискусій в першу чергу, а не для вирішення репутаційних проблем, політичної агітації, публічних скарг. Автору було вислано відповідне пояснення, чому був видалений пост. У нас є скріншот цього листа. Лист було вислано на офіційну адресу міськради Ірпеня, яка була вказана при реєстрації учасника”, – пояснив головред.

Як нагадує видання, блог мера Ірпеня на сайті Ліги був опублікований 1 грудня. У ньому, зокрема, політик звинуватив журналістку Громадського радіо Наталку Соколенко та громадську активістку і журналістку сайту “Громада Приірпіння” Ірину Федорів у порушенні стандартів. Володимир Карлюк стверджує, що нібито дії журналісток призвели до того, що він не потрапив до п’ятірки “Рейтингу українських мерів-інноваторів”.

Liked the article?
Help us be even more cool!