ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кропивницький журналіст закликав долучитися до екологічного челенджу #trashtag

26.03.2019, 15:07
Фото - скріншот з відео Дмитра Семенюка

Кропивницький журналіст, кореспондент “Первой городской газеты”, засновник спільноти “Кропивницький проти “свинства” Дмитро Семенюк закликав небайдужих городян долучитися до всесвітнього екологічного челенджу #trashtag.

Мотиваційний ролик та звернення до городян медійник записав спільно з психологом Сергієм Стельмашенком, повідомляє представник ІМІ в Кіровоградській області.  

“Якщо хоч третина містян долучиться до флешмобу та прибере пару десятків квадратних метрів, то ми, по-перше, очистимо місто, а по-друге, виховаємо в людях відчуття відповідальності. Один раз прибравши, мовчати, коли хтось викидає пляшку в парку чи смітить біля під'їзду, людина вже не буде. Цей флешмоб покликаний мобілізувати свідомих людей на боротьбу та перевиховання малокультурних осіб”, - прокоментував свою ініціативу Дмитро Семенюк.  

Підтримує журналіста й співорганізатор регіонального втілення флешмобу Сергій Стельмашенко: “Дуже болісно дивитися, як працюють комунальники, а за їхніми спинами недалекі містяни псують їхню роботу. Важко сьогодні знайти територію, яка чиста від сміття. Тільки зібравшись разом ми можемо перебороти це явище свинства”.

Нагадаємо, Trashtag Challenge - всесвітній екологічний рух, спрямований на прибирання навколишньої території. Його учасники, обравши для очистки від засмічення якусь ділянку, фотографують її до та після прибирання, демонструючи в такий спосіб, що навіть одна людина може зробити світ дещо чистішим.

Liked the article?
Help us be even more cool!