ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кримському телеканалу АТР не дали провести пряму трансляцію траурного мітингу татар

18.05.2012, 04:10
Перший кримськотатарський телеканал АТР не транслюватиме в прямому ефірі траурний мітинг в день депортації 18 травня. На телекомпанії побоюються, що їх зовсім викинуть з ефіру. Про це сайту «Крим.Комментаріі» повідомив журналіст телеканалу АТР Осман Пашаєв.

«На даний момент питання щодо прямого ефіру не вирішене. Головне, щоб взагалі ефір не відрубали, не кажучи вже про прямий. Я не знаю, що відбувається, для мене це незрозуміло», - сказав він.

За словами Пашаєва, 17 травня журналісти телеканалу записали інтерв'ю із заступником директора Українського музичного театру в Симферополі, в якому він підтвердив, що «була вказівка ??з Радміну зробити все, щоб прямий ефір не відбувся».

16 травня у своєму блозі на «Українській правді» Осман Пашаєв написав, що телеканалу АТР намагаються перешкодити провести пряму трансляцію траурного мітингу. За його словами, канал проводив підготовку до прямої трансляції два місяці, але 16 травня був перерізаний оптико-волоконний кабель, через який повинен був надходити сигнал.

Як зазначив Пашаєв, керівництву Українського музичного театру усно заборонили надавати телеканалу точку для трансляції, а загально-національні українські телеканали відмовилися надати в оренду свої ПТС за будь-які гроші.

«Розпорядження про заборону трансляції, нібито, надійшло від віце-прем'єра Ольги Удовіної. Але навряд чи чиновниця Радміну уповноважена приймати такі рішення. Перший віце - Павло Бурлаков - пішов в анабіоз. Зв'язку з прем'єром - Анатолієм Могильовим - немає », - написав Пашаєв у своєму блозі.

Liked the article?
Help us be even more cool!