ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Кременчуцький телеканал "Візит" заявив у поліцію про викрадення кабелю

11.01.2019, 14:50
Фото - скріншот з відео "Візиту"

Телекомпанія “Візит” (Кременчук, Полтавська область) звернулася до поліції 10 січня з заявою про умисне пошкодження та викрадення кабелю.

Про це представниці ІМІ в Полтавській області повідомив речник ГУ Нацполіції Полтавщини Юрій Сулаєв.

“Зафіксовано повідомлення про умисне пошкодження та викрадення кабелю. Внесено до ЄРДР  заяви за двома статтями ККУ – 360 (умисне пошкодження ліній зв’язку) та 185 (крадіжка)”, - повідомив Сулаєв.

У сюжеті телеканалу повідомляється, що 10 січня телесигнал зник у кількох районах Кременчука. Заступник директора з технічної експлуатації "Візиту" Євген Сивокінь повідомив, що технічні працівники телекомпанії на місці події з'ясували, що пошкоджені оптичні кабелі.

Працівники охоронної фірми із Запоріжжя, яких застали на місці, йдеться в сюжеті, повідомили, що їх нібито найняли працівники "Укртелекому". 

"Укртелеком" найняв приватну охоронну структуру для того, щоб охороняти колодязі телекомпанії "Візит". "Укртелеком" приїжджає і вирізає наші кабелі, а ця охоронна структура стоїть на колодязі охороняє, щоб ми не могли їх поновити", - розповів начальник служби охорони ПП "Візит-Сервіс" Євген Сальник.

Як ідеться в сюжеті, "вже не вперше представники "Укртелекому" свідомо завдають шкоди нашій телекомпанії. Втім, не повідомляють, на яких підставах ріжуть кабель. Більш того, не надають документи, які дозволяли б проводити будь-які роботи в колодязях або ж підтверджували, що колодязі є власністю "Укртелекому".

У поліції представниці ІМІ також повідомили, що заяву до поліції подав і “Укртелеком”.

У ПАТ “Укртелеком” “Кременчуцькій газеті" щодо цих звинувачень повідомили, що як власник кабельної каналізації електрозв’язку (ККЕ) компанія “вимушено застосувала процедуру припинення надання послуги користування ККЕ з подальшим демонтажем незаконного кабелю”.

У компанії пояснили, що вони проводили роботи з виявлення у своїй ККЕ необлікованих кабелів, що перебувають у ній без належного оформлення договірних відносин. Зокрема, зазначає компанія, у листопаді 2018 року під час інспекції на більше ніж 50 ділянках виявила кабелі ПП “ПТК Візит”, що перебувають у ККЕ ПАТ “Укртелеком” без належного оформлення.

Водночас, наголошують в "Укртелекомі", вони зверталися до “Візиту” “з пропозицією щодо приведення у відповідність до вимог чинного законодавства відносин із розміщення вказаного кабелю”.

“Ці пропозиції не були підтримані. Останній і далі не планує узаконювати виявлене майно… "Укртелеком" неодноразово звертався до власників несанкціоновано розміщеного майна з пропозицією розпочати роботу щодо легалізації відносин шляхом укладання відповідних договорів”, - зазначили в “Укртелекомі”.

Liked the article?
Help us be even more cool!