ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Комерсант-Україна" готова відстояти інформацію про припинення фіндопомоги Україні

08.02.2012, 07:53
"Комерсант-Україна" наполягає на правдивості своєї інформації про припинення фіндопомоги Україні з боку Єврокомісії через нецільове використання першого траншу на програми, що мають відношення до першого віце-прем'єра Андрія Клюєва.

Про це йдеться в заяві редакції у відповідь на вимогу Єврокомісії спростувати відповідну інформацію.

"Комерсант" наполягає, що інформація, викладена в замітці, відповідає дійсності. Всі наведені цитати вірні, їх авторство дійсно належить високопоставленому чиновнику ЄК", - сказано в ній.

Крім того, газета вимагає від Єврокомісії відкликати "неправдиві звинувачення, пред'явлені її офіційним представником".

У випадку, якщо Єврокомісія наполягатиме на попередній позиції, редакція залишає за собою право опублікувати "документальні докази і надати свідчення людей, присутніх на бесіді Сергія Сидоренка з процитованим у статті чиновником ЄК, а також надати роздруківки процитованої в статті офіційної переписки "Комерсант" з європейськими чиновниками".

"Комерсант" має намір і надалі стежити за розвитком подій в тематиці, пов'язаній з припиненням фінансування Євросоюзом програм бюджетної підтримки Україні і сподівається на продовження плідної співпраці з європейськими структурами", - йдеться в заяві.

Як відомо, раніше Комерсант-Україна написав, що Єврокомісія зупинила фіндопомогу Україні на понад 160 млн євро на рік через нецільове використання першого траншу на програми, що мають відношення до Клюєва.

Українська правда

 
Liked the article?
Help us be even more cool!