ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Колеги померлого спортивного журналіста просять допомогти його родині

22.07.2019, 13:34
Фото - фейсбук Дмитра Демиденка

Колеги померлого 20 липня спортивного журналіста з Полтавщини Дмитра Демиденка просять допомогти його родині. З таким проханням звернувся колега Дмитра - Євгеній Ковальчук, повідомляє “Коло”.

Кошти можна перераховувати на картку дружини Дмитра - Олександри Попенко. Номер картки - 5168 7426 0772 4394.

“Друзі, усі ми гірко вражені втратою нашого близького друга і колеги Дмитра Демиденка і щиро співчуваємо його родині. Увесь цей час ми молилися за його одужання та, як могли, підтримували матеріально. Давайте віддамо останню шану нашому товаришеві, який завжди умів звеселити і підтримати нас, підставити у скруті своє плече. На жаль, його вже ніколи не буде поруч, нашого “моторчика” Дімки. Давайте по можливості ще раз підтримаємо матеріально його родину, щоб провести в останню путь сина, батька, чоловіка, брата, друга... Він заслуговує на це…” – закликав Євгеній Ковальчук.

Дмитро Демиденко – спортивний журналіст, батько двох доньок, який багато років пропрацював на ОДТРК “Лтава”, а останнім часом на Кременчуцькій міській телекомпанії.

Прощання з Дмитром відбудеться 23 липня о 9.30 у Свято-Миколаївському соборі в Кременчуці. Поховають журналіста у Полтаві.

Liked the article?
Help us be even more cool!