ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Київська безплатна газета "У озера" джинсує "від Бога"

04.10.2012, 03:47
Газета "У озера", що розповсюджується в Дарницькому районі м. Києва, розмістила два матеріали на підтримку кандидата в народні депутати Юрія Полуектова. При цьому - повідомляє журналіст Вахтанг Кіпіані на сторінці в Фейсбук, "розкішна соціологія" від трьох іноземних НУО надає Полуектову першість по округу №216. 
 
Біля розміщеної передвиборчої програми Юрія Полуектова подано матеріал зі спільним знімком останнього отця Всеволода Рибчинського (прізвище не подається не зважаючи на вручення священику посвідчення довіреної особи кандидата) з Свято-Ольгинської церкви на Дарниці
 
Матеріал має заголовок "Бог благословить на добру справу!" Священик як довірена особа завіряє, що "він багато зробить для людей". Юрій Полуектов очолює Міжнародну благодійну організацію Міжнародний Духовний Центр "Пребраження".
 
Соціологічну складову передвиборної програми презентують, за поданим в "У озера" матеріалі, дослідження організацій Гражданский контроль Россия, North Star USA, Ukraine-Hilfe Bundesrepublik Deutschland. Жоден з сайтів цих організацій не подає інформації про соціологічні дослідження в окрузі 216. 
 
З прес-секретарем УПЦ МП Георгієм Коваленком на предмет того, чи толерує церква стус "довіреної особи" кандидатів в народні депутати для священиків, ІМІ зв'язатися не вдалося. 
 
Позначка "Реклама" біля обох матеріалів відсутня. 
 
ІМІ
 
Liked the article?
Help us be even more cool!