ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналістка "Газети по-українськи" виїхала з Донецька через загрозу життю (оновлено)

30.04.2014, 16:53

Журналіст “Газети по-українськи” в Донецьку Тетяна Заровна кілька тижнів тому виїхала з міста через реальну загрозу її життю та її сім’ї з боку проросійських сепаратистів. Зараз вона з сім'єю живе в Києві. Про це вона розповіла ІМІ.

“Виїхала я кілька тижнів тому, десь 10 квітня. Коли захопили нашу облдержадміністрацію, ми жили у нашого активіста Євромайдану, а потім переїхали через тиждень вже в Києві, бо зрозуміли, що і ця людина в небезпеці. Сьогодні я теж багатьом людям дзвоню, пишу, що хлопці, не ночуйте сьогодні вдома, тому що у мене є інформація, що сьогодні взагалі може бути зачистка активістів, патріотів. Адже вся міліцейська база в розпорядженні бандитів. У нас міліція гласно-негласно перейшла в розпорядження колорадів. Вони чекають, коли ж Путін прийде і захопить”, - розповіла Заровна.

Виїхати Заровна змушена була через свою журналістську та громадську діяльність. Як відомо, Тетяна є активістом Євромайдану, і у ЗМІ висвітлювала події про революцію.

“Я пов'язую це і з журналістською діяльністю, і з громадською. Я пишу постійно про бандитів, мафію і називаю речі своїми іменами. Досить було того, що 8 лютого моє обличчя було опубліковано на великому плакаті зі словами “Вороги Донбасу” і з цим плакатом тітушкі стояли біля обласної прокуратури, а потім ці ж тітушкі сьогодні в сепаратистському шабаші. Вони можуть прийти до нас у гості, а моя квартира знаходиться біля обладміністрації”, - зазначила вона.

“Вчора я написала, що міліція - сволота, свої щити дали бандитам, які нападали на наших хлопців на тому марші (за єдність України - ред.), який був 28 квітня. Тітушки були зі щитами міліціонерів. Я все це пишу, говорю в ефірі, що треба знімати Пожидаєва (голова ГУ МВС України в Донецькій області Костянтин - ред.), що Ахметов симпатизує сепаратистам і їх спонсорує”, - зазначила Заровна.

Тому, резюмувала вона, в неї є всі підстави “побоюватися за своє життя і життя своєї сім’ї, оскільки я володію оперативними даними”.

Наразі Тетяна потребує фінансової допомоги.

Допомогу можна перераховувати на картку ПриватБанка 4149-4978-0605-9210. Довірена особа - Володимир Іванович Самусєв.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!