ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Горковенко оскаржив укази Зеленського про скасування його призначення до Нацради

27.05.2019, 14:59
Фото – gordonua.com

27 травня Володимир Горковенко подав до Верховного Суду України позов проти Президента Володимира Зеленського, який своїм указом скасував призначення його членом Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

Про це Горковенко повідомив у Facebook, інформує “Детектор медіа”.

Він просить суд визнати протиправними дії Президента Володимира Зеленського, який скасував укази свого попередника Петра Порошенка про звільнення з Нацради Юрія Артеменка та призначення на його місце Володимира Горковенка.

Володимир Горковенко пояснив, що, на його думку, “укази скасовувати не можна, навіть коли комусь дуже хочеться чи колеться”.

Як повідомляв ІМІ, 4 травня Юрій Артеменко подав у відставку з посади члена Національної ради з питань телебачення та радіомовлення. 4 травня Петро Порошенко звільнив Артеменка з посади члена Нацради, призначивши Володимира Горковенка членом Нацради.

7 травня Петро Порошенко призначив Юрія Артеменка на посаду члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

24 травня Президент України Володимир Зеленський скасував указ про звільнення Юрія Артеменка з посади члена Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення та звільнив Артеменка з посади члена Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

24 травня Президент України Володимир Зеленський скасував указ про призначення Володимира Горковенка членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

Liked the article?
Help us be even more cool!