ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головред Громадського ТБ.Полтава заявляє, що журналіст каналу викрав у нього 20 тис. грн

29.04.2016, 16:08

Головний редактор Полтавського Громадського Телебачення Богдан Звягольський підозрює колишнього журналіста онлайн-каналу Анатолія Мележика в крадіжці у нього 20 тис. грн.

За словами Звягольського, його підозри ґрунтуються на відео з камери спостереження й висновках поліграфа.

“Анатолій Мележик працював з нами більше року, був членом Полтавське Громадське Телебачення, а для нас це сім’я. Не дивлячись на це, він підозрюється у викраденні моїх коштів (20 000 грн) і мого паспорта. Про що я подав заяву до національної поліції. Мої підозри грунтуються на відео з камери спостереження й висновках поліграфа. Я довго не хотів у це вірити, але замовчувати цю інформацію безвідповідально, адже інші люди можуть постраждати від його дій”, – написав Звягольський на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

У коментарі представниці ІМІ в Полтавській області Богдан Звягольський повідомив, що крадіжка сталася місяць тому.

“20 тисяч гривень, які пропали з офісу редакції – це були особисті кошти Богдана Звягольського, до безпосередньо Полтавського Громадського Телебачення вони не мали жодного відношення. Кошти вкрадено з моєї сумки, яка лежала у шухляді робочого столу в редакції”, – повідомив ІМІ Богдан Звягольський.

Начальник відділу комунікацій Головного управління Національної поліції в Полтавській  області Юрій Сулаєв повідомив представниці ІМІ, що заява Богдана Звягольского про зникнення 20 тисяч гривень зареєстрована в Октябрському райвідділі поліції 24 квітня.

“У заяві вказувалося, що кошти вкрав невідомий, прізвища не було вказано ніякого”, – повідомив Сулаєв.

На телефонні дзвінки представниці ІМІ в Полтавській області поки що Анатолій Мележик не відповідає.

Як повідомляв ІМІ, 18 травня 2015 року в Полтаві працівники міліції напали на журналіста Полтавського Громадського телебачення Анатолія Мележика перед судовим засіданням у справі мера Харкова Геннадія Кернеса.

Як розповів Мележик, на нього напали працівники міліції, коли він намагався зняти на відео блокування спецпризначенцями входу до зали засідання для представників ЗМІ (до суду пускали не більше 10 журналістів).

14 квітня 2016 року Громадське ТБ.Полтава повідомило про закриття прокуратурою Полтавської області кримінального провадження за фактом нападу 18 травня 2015 року працівниками спеціального підрозділу судової міліції МВС України “Грифон” на журналіста Громадського ТБ.Полтава Анатолія Мележика перед судом у справі Геннадія Кернеса.

Liked the article?
Help us be even more cool!