ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Головний редактор "Суббота плюс" оскаржить в суді відмову типографії друкувати газету

06.07.2012, 03:15

Головний редактор запорізької газети "Суббота плюс" Богдан Василено заявив про намір оскаржити в суді відмову типографії “Кераміст” друкувати видання, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми не маємо наміру здаватися, вважаємо себе зобов'язаними забезпечувати наших читачів правдивою, об'єктивною інформацією, незважаючи на побажання та прохання сильних світу цього", - зазначив Василенко.

У свою чергу представник корпорації "Кераміст" Ігор Гармаш заявив, що "непорозуміння з редакцією виникло лише через те, що з їхнього боку розпочалися випади у бік "Кераміста" абсолютно незаслужено".

"І за це ми готові відповідати. Не слід сюди вплутувати політику", - заявив він.

Водночас представники компанії "Кераміст" не змогли відповісти на запитання журналістів про те, чому друкарня взяла на себе роль цензора.

"У нас є юрвідділ", - зазначив Гармаш, порадивши журналістам підготувати офіційні питання і зв'язатися з керівником корпорації "Кераміст" Дмитром Зусмановичем.

Сьогодні ввечері журналісти газети "Суббота плюс" "на знак протесту проти цензури, що загрожує свободі слова в регіоні", планують пікетувати Запорізьку облдержадміністрацію.

Нагадаємо, 5 липня 2012 року не вийшла в світ незалежна газета Запоріжжя «Суббота плюс». Типографія “Кераміст” відмовилась її надрукувати через опубліковані у виданні матеріали про бізнесмена Євгена Анісімова, якого називають «наглядачем» по Запоріжжю від Партії регіонів, йдеться у заяві головного редактора видання Богдана Василенка та шеф-редактора Ірини Василенко.

Liked the article?
Help us be even more cool!