ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Героїня" програми "Врємя" Овсяннікова почала кампанію пропаганди в Європі

28.03.2022, 14:00

Працівниця російського пропагандистського Першого каналу Маріна Овсяннікова, яка стала відомою після акції протесту проти війни, почала в ефірі європейських ЗМІ пропагувати скасування санкцій проти Росії. Про це вона сповістила у своєму Instagram.

Овсяннікова вийшла в ефір найвпливовішої ТРК Італії RAI. В ефірі шоу "Che tempo che fa" вона закликала Захід скасувати антиросійські санкції. Овсяннікова заявила, що "росіяни не повинні колективно відповідати за те, що відбувається в Україні". За словами журналістки, у цьому винна одна людина – Володимир Путін.
Телепропагандистка з Першого каналу у своєму виступі зробила акцент на емоції, заявивши, що її мати-інвалід не може купити собі ліки, а донька не може розрахуватися в школі за обіди віртуальною карткою. Про знищених російською армією українських дітей Овсяннікова у своєму виступі не згадала.

Згодом Овсяннікова відредагувала пост в Instagram, прибравши звідти всі цитати про скасування антиросійських санкцій і залишивши тільки інформацію про свій виступ в ефірі RAI.


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marina Ovsyannikova (@ovsiannikova6219)

Liked the article?
Help us be even more cool!