ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Газета Чернівецької міськради розміщує замовні матеріали

08.08.2011, 02:21

У комунальній газеті «Чернівці» за 4 серпня з’явилася публікація про те, як опозиційні депутати міськради ледь не зірвали роботу сесії 28 липня. У редакції від публікації відмежувалися, заявивши, що матеріал прийшов з міськради.

 

Про це пише «Молодий буковинець».

Автор Андрій Лісовий у статті «Зірвати сесію не вдалося» пише, що опозиційні депутати, «не отримавши доступу до трибуни, вигукували з місця, перебивали й ображали присутніх».

«Вони проявили неповагу не просто до тих, хто був у залі, а й до всіх чернівчан. Показали своє безкультур’я і невихованість, помножені на непомірні політичні амбіції та цинічне нехтування людьми заради хвилинної політичної вигоди», – зазначає автор про представників «Фронту змін» та ВО «Свобода».

Журналісти «Молодого буковинця» зв’язалися з редакцією та поцікавилися, хто такий Андрій Лісовий.

«Це псевдонім. Відкривати ім’я автора не маємо права, – сказав головний редактор газети Василь Бабух. – Це не наш матеріал. Цей матеріал прийшов з міської ради. Звертайтеся до них».

Депутат провладної фракції Партії регіонів Василь Дутчак, який фігурує у публікації, прокоментувати об’єктивність висвітлення подій у сесійній залі не зміг. Сказав, що номеру газети ще не бачив.

Керівник фракції опозиційного «Фронту змін» Олексій Каспрук дану публікацію розцінює, як черговий прояв виконання депутатами більшості вказівок з Чернівецької ОДА.

«Депутати озвучують те, що розповідають в ОДА, – каже політик. – Буду вимагати у наступних числах газети «Чернівці» висвітлення бачення ситуації опозицією».

Щорічно на комунальну газету «Чернівці» з міського бюджету витрачають близько 300 тисяч гривень.

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!