ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісту "Українського тижня" влучили гумовою кулею в око (оновлено)

20.01.2014, 19:59

20 січня в сутичках між протестувальниками та міліцією на вулиці Грушевського поранено журналіста «Українського тижня» Романа Малка. Про це повідомляє «ВВС Україна».

У Романа Малка - рвана рана біля ока. У нього влучив гумовий патрон, яким стріляла в протестувальників міліція. «Половина обличчя забинтована, хоча почувається він нормально», - каже кореспондент «ВВС Україна».

За його словами, журналіста в супроводі головного редактора видання та ще кількох колег ведуть до Олександрівської лікарні, щоб його рану оглянули медики. Як повідомляє видання, поодинці людям не радять іти в лікарню, оскільки є інформація, що людей звідти забирає міліція і порушує кримінальні справи.

Лікарі діагностували забій очного яблука, інформує «Український тиждень». Журналіст виконував редакційне завдання, коли його поранили.

21 січня Романа Малка виписали з лікарні. "Око ціле, просто розсічено збоку", - сказав він в коментарі ІМІ.

Наразі відомо про 30 представників ЗМІ, які під час виконання професійних обов'язків постраждали у зоні сутичок протестувальнкиів та міліції на вулиці Грушевського у Києві. Список постійно оновлюється.

Liked the article?
Help us be even more cool!