ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Фотограф Максим Дондюк, перед яким вибухнула граната, отримав дірку у нозі

23.01.2014, 12:04

22 січня на вулиці Грушевського у Києві від вибуху світлошумової гранати постраждав фотограф-фрілансер Максим Дондюк. Граната вибухнула прямо перед Дондюком, унаслідок чого у нього поранено ліву ногу та синці по всьому тілу. Про це він розповів в коментарі ІМІ.

“Поранило вчора ввечері, годині о 5-6, точно не пам'ятаю. Я стояв з Ванею Чернічкіним (колега - ред.) і спілкувався, не так близько до екшену. Дивно, що всі чотири дні в самому центрі заварухи немає серйозних травм, а тут на тобі”, - розповів Дондюк.

За його словами, граната вибухнула раптово перед ним.

“Ми не помітили як граната прилетіла, можливо вона лежала під ногами і від вогню, і тепла вибухнула пізніше, не знаю. Суть в тому, що просто раптово вибухнула граната світлошумова прямо переді мною. В мене полетіло купа уламків каміння і частинок гранати. Все зрешетило, але по всьому тілу просто синці та прилипла смола. А шматок каменю, скоріш з землі. Сподіваюсь, що він (камінь - ред.) не був прив'язаний до гранати. Він пробив ногу, я спочатку не зрозумів що і як, потім побачив дірку і кров у нозі. Поліз пальцями - так великий шматок каменю, я його викинув”, - розповів фотограф.

Пізніше Дондюк звернувся до лікарів, оскільки нога почала німіти і боліти.

“До лікарів я пішов пізніше, коли почала нога німіти. Пішов завдяки наполяганням мого друга Володі Петрова. Якби він не наполіг, я б, напевно, пішов далі знімати, що могло б привести до наслідків. Лікарі хвилин 20 прооперували, зробили уколи і начебто дістали ще шматки. Діра велика, оскільки камінь залетів і прокрутився в нозі”, - розповів Дондюк.

Наразі Максим тимчасово знаходиться вдома, “щоб трохи м'яз зрісся і знову йду на Грушевського”.

Також Дондюк додав, що кілька днів тому йому гумова пуля влучила в голову і пробила каску. “Потрапила куля гумова в голову і каску зламала, голова боліла після того добряче”, - розповів фотограф.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!