ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Facebook увів нові обмеження в обговоренні питань сексу

10.12.2018, 12:18
Фото - dpa/dw

Соцмережа Facebook ввела нові правила для користувачів під час обговорення питань, пов'язаних із “сексуальною експлуатацією дорослих”. Нові положення опубліковані на сторінці “Норми співтовариства” 9 грудня, повідомляє DW.

Відтепер соцмережа не допускає “публікацію контенту, який спонукає до статевих контактів між дорослими, сприяє їм або був створений з метою організації і координації таких контактів”.

Крім того, Facebook обмежив “використання виразів сексуального характеру, які в певних регіонах через особливості культури можуть розцінюватися як домагання і перешкоджати спілкуванню з друзями і співтовариством в цілому”. Водночас у правилах вказується, що Facebook “розуміє важливість цієї проблеми і заохочує її обговорення”.

Відтепер у профілях Facebook заборонено публікувати, крім зйомок статевих актів, порнографії, еротичних танців або масажу також записи, що містять “запит, пошук або пропозицію статевого акту, сексуальних партнерів, чатів або листувань з сексуальним підтекстом, зображення оголеного тіла”.

Заборона поширюється також і на тексти, які містять “неявне сексуальне домагання - згадка статевого акту поряд з одним або декількома видами висловлювань з еротичним підтекстом”, включаючи “сексуально-провокаційний сленг”, “натяки з сексуальним підтекстом”, “контент, який може явно зображати статевий акт”, “пропозиції або прохання про участь в іншій діяльності для дорослих” та інше.

Liked the article?
Help us be even more cool!