ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Електронна версія газети облради "Одеські вісті" виходитиме китайською мовою

06.07.2012, 03:58

5 липня в Одеській обласній раді відбулася презентація китайськомовної електронної версії газети облради “Одеські вісті”, повідомляється на сайті Одеської обласної ради.

У презентації взяли участь голова Одеської облради Микола Пундик, головний редактор газети «Одеські вісті» Іван Нєнов, заступник Генерального консула КНР в Одесі Юй Чуньлі та інші запрошені особи.

За словами Нєнова, цей сайт покликаний стати єдиним інформаційним порталом для всіх людей, що розмовляють китайською і прагнуть отримати вичерпну інформацію про життя в Одеському регіоні.

Для зручності читачів всі свіжі матеріали викладатимуться на першій сторінці сайту раз на два тижні в 10 рубриках сайту. Крім текстових матеріалів, можна буде знайти також фото- та відеоінформацію. Планується викладати найбільш значущі відеоматеріали від перших осіб органів влади з субтитрами китайською мовою.

Для цього на youtube.com організований канал Одеських вістей (OdessaNewsLive), на якому вже доступно 38 телепередач російською та українською мовами. Очікувана аудиторія китайської версії становить 1000 чоловік в день.

Важлива властивість нового сайту полягає в базування на принципах Web 2.0. Тобто, відвідувачі сайту зможуть брати активну участь в його роботі. Кожну статтю можна буде обговорювати. Користувачі зможуть залишати коментарі, які, після модерації, з'являються в загальному доступі і формують форум з зазначеної теми, а також отримають можливість реєстрації на сайті і створення матеріалів.

Версія сайту доступна за адресою: www.izvestiya.odessa.ua (угорі праворуч вибрати китайська мова - CN) або за прямим адресою: cn.new.izvestiya.odessa.ua.

В березні 2012 року газета «Одеські вісті» вже презентувала англомовну версію свого інформаційного порталу. З того моменту його відвідали понад 16 тисяч чоловік. Тоді ж за пропозицією голови Одеської обласної ради Миколи Пундика було розпочато проект з підготовки нової версії сайту газети «Одеські вісті» китайською мовою.

Підтримку виданню надає Генконсульство Китаю. За інформацією прес-служби облради, з держбюджету газета “Одеські вісті” отримала цього року 3 млн грн і очікує на збільшення фінансування.

1

Liked the article?
Help us be even more cool!