ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Екс-директор з безпеки Facebook пропонує зменшити вплив Цукерберга на компанію

22.05.2019, 11:31
Фото - GETTY IMAGES

Колишній керівник з питань безпеки компанії Facebook Алекс Стамос запропонував зменшити повноваження співзасновника соцмережі Марка Цукерберга шляхом призначення в компанії нового гендиректора.

Про це він заявив 21 травня під час технологічної конференції в Торонто, повідомляє Укрінформ з посиланням на американське видання The Hill.

“Існує законний аргумент, що він (Цукерберг – ред.) має забагато влади. Він повинен відмовитися від частини цих повноважень. Якби я був на його місці, то найняв би нового генерального директора компанії”, - заявив Стамос.

Він додав, що цей крок дозволить Цукербергу зосередитися на спостереженні за розробкою продуктів Facebook, що йому подобається найбільше.

У цьому зв'язку Стамос висловив рекомендацію призначити гендиректором Facebook Бреда Сміта, який зараз працює в Microsoft.

Марк Цукерберг є одним із співзасновників платформи Facebook. Наразі він поєднує посади генерального директора та голови правління компанії.

Як повідомляв ІМІ, директор з безпеки Facebook Алекс Стамос залишив свій пост в компанії у 2018 році. Алекс Стамос був підданий критиці на початку 2018 року в зв’язку скандалом з компанією Cambridge Analytica, яка незаконно отримала дані понад 87 млн користувачів соцмережі.

Акціонери Facebook запропонували змінити права голосу привілейованих акцій, щоб знизити вплив засновника компанії і голови ради директорів Марка Цукерберга.

Liked the article?
Help us be even more cool!