ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дружина Зеленського розповіла, що не радила йому виходити до журналістів

18.04.2019, 10:29
Фото – Олександр Гончаров / Апостроф

Дружина кандидата в Президенти України Володимира Зеленського Олена розповіла, що не радила йому виходити до журналістів. Про це вона сказала в інтерв'ю виданню “Апостроф”, повідомляє “Детектор медіа”.

“Насправді і без того багато виходів”, – вважає дружина.

“Зараз до нього звучить багато претензій, що він ховається від преси. Я не радила йому виходити до журналістів. Насправді і без того багато виходів, комусь відмовляють, але багатьом – ні. Просто все встигнути нереально. Одна з претензій полягає в тому, що він, знову ж таки, недосвідчений, але знання і досвід накопичуються. Всі останні місяці він цим займався, у нього цілими днями йдуть консультації з експертами”, – сказала Олена.

Нагадаємо, за законом, 19 квітня у студії НСТУ кандидати в Президенти, які вийшли в другий тур, мають провести дебати.

Як повідомляв ІМІ, 16 квітня представники низки ЗМІ та медійних організацій опублікували відкрите звернення до кандидата в Президенти України Володимира Зеленського із закликом вийти на прес-конференцію не пізніше 18 квітня (до дня дебатів). Таке звернення пов’язане з тим, що, оскільки “ви ігноруєте наші запити і прохання про інтерв’ю, ми не можемо виконувати функції, покладені на нас суспільством, у повному обсязі”.

Спікер виборчого штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков повідомив, що прес-конференція кандидата в Президенти України перед дебатами є “проектом, що слабо реалізувати”.

Liked the article?
Help us be even more cool!