ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Донецька залізниця проігнорувала журналістів, що отруїлися

31.05.2012, 02:21

Офіційний діагноз журналістів, що отруїлися на фуршеті Донецької залізниці - сальмонельоз. Водночас Донецька залізниця ніяк не реагує на хворих журналістів. Про це повідомив один з постраждалих журналістів, госпіталізованих в центральну міську клінічну лікарню №1 Донецька, передає Укрінформ.

"У всіх госпіталізованих в медичних документах записано сальмонельоз. Найбільше дивує позиція Донецької залізниці, яка повністю проігнорувала інцидент, неначе отруєння ніяк їх не стосується, і не висловила нам ані співчуття, ані підтримки", - зазначив журналіст.

Нагадаємо, 21 травня перед офіційною церемонією відкриття нового залізничного комплексу в Донецьку прес-служба залізниці запросила представників ЗМІ на фуршет. Наступнього дня журналісти, що були присутні там, відчули погіршення здоров'я: озноб, підвищення температури до 40 градусів, розлад шлунка. Усього постраждало понад 20 осіб.

Прокуратура продовжує розслідування за фактом масового отруєння людей. Зі своєї сторони Донецька залізниця зберігає повне мовчання.

Liked the article?
Help us be even more cool!