ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Денісова закликала Росію обговорити обмін Сенцова

09.08.2018, 11:05
Фото - comments.ua

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова закликала Росію відновити переговори щодо обміну Олега Сенцова та негайно надати йому належну медичну допомогу. Про це Денісова написала на своїй сторінці в Facebook, повідомляє “День”.

Після повідомлення про погіршення стану здоров'я Сенцова Денісова публічно звернулася до уповноваженого РФ з прав людини Тетяни Москалькової, голови Ради з розвитку громадянського суспільства і прав людини при президенті РФ Михайла Федотова з проханням “обговорити будь-які умови обміну, лише б врятувати Сенцова”.

Вона також закликала відповідальних осіб РФ якнайшвидше надати літак на перевезення Сенцова в будь-яку лікарню, в якій зможуть надати необхідну медичну допомогу.

“Закликаю всіх небайдужих включитися і не допустити смерті Олега Сенцова!”, - написала Денісова.

Український омбудсмен також висловила готовність негайно вилетіти до Росії.

Як повідомляв ІМІ, 8 серпня сестра Сенцова Наталя Каплан повідомила, що стан Олега погіршується. У листі до сестри Сенцов написав, що “кінець близький”.

7 серпня адвокат Олега Сенцова Дмитро Дінзе повідомив, що стан засудженого в Росії українського режисера погіршується, але він відмовляється від госпіталізації.

2 липня Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова отрималавід російського омбудсмена Тетяни Москалькової лист, у якому та розповідає про свій візит 28 червня до Олега Сенцова та його стан здоров’я.

14 травня засуджений у Росії український режисер, кримчанин Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити 64 українських політв’язнів. Сенцов має намір продовжувати голодування до своєї смерті або до звільнення 64 політв’язнів.

Росія так і не пустила українського омбудсмена Людмилу Денісову, яка перебувала в РФ, до українських політв’язнів.

Liked the article?
Help us be even more cool!