ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Денісова вимагає від РФ терміново допустити її до ув’язнених українців

25.06.2018, 11:10
Фото - comments.ua

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова вимагає від Росії терміново надати їй доступ до українських громадян, яких утримують у Росії й анексованому нею Криму, повідомляє Радіо Свобода.

“Інформація, яка надходить про стан Олега Сенцова і Володимира Балуха досить суперечлива: вони голодують, або ж, навпаки, припинили голодування, вживають поживні суміші і набирають вагу. У відеозв'язку з Олегом відмовили. Фото не надають. Російська сторона постійно переконує світ, що з ними все гаразд. Втім, їхні адвокати говорять протилежне. Все це викликає велике занепокоєння і недовіру!” – написала Денісова 25 червня у Facebook.

За словами Денісової, вона має “на власні очі” побачити Олега Сенцова і Володимира Балуха, які продовжують голодування.

“Маю зустрітися із Олександром Кольченком, Станіславом Клихом, Романом Сущенком... Вимагаю від Росії терміново надати мені допуск до українських політв'язнів!” – наголосила вона.

Нагадаємо, Людмила Денісова з 15 червня перебуває в Росії, але їй відмовляють у зустрічах з українськими в’язнями.

22 червня вона повідомила, що російський омбудсмен Тетяна Москалькова запропонувала їй разом відвідати затриманого в Україні керівника “РИА Новости-Украина” Кирила Вишинського, а вже після цього вирушити до Сенцова в колонію в Лабитнангі.

Liked the article?
Help us be even more cool!