ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ДБР відкидає звинувачення Порошенка про тиск на телеканал "Прямий"

12.08.2019, 16:08
Фото – rbc.ua

У Державному бюро розслідувань немає жодного провадження, яке б стосувалося діяльності телеканалу "Прямий", його редакційної політики, сплати податків телеканалом, роботи журналістів. Про це заявив директор ДБР Роман Труба у своєму Telegram-каналі, відповідаючи на закиди п’ятого президента України Петра Порошенка про рейдерське захоплення телеканалу "Прямий", повідомляє Громадське.

Труба запевнив, що в ДБР немає жодного провадження, яке б стосувалося діяльності телеканалу, його редакційної політики, сплати податків, роботи журналістів.

"У нас є провадження щодо можливого ухилення від сплати податків під час продажу цього телеканалу Володимиру Макеєнку. Різниця, здається, очевидна", – пояснив директор ДБР.

Він також зазначив, що слідчі дії в межах провадження "не перешкоджають діяльності журналістів, і такого ніколи не буде відбуватися".

Раніше лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко заявив, що його допит як свідка у справі про можливе ухиляння від сплати податків під час купівлі каналу "Прямий" є тиском на журналістів та спробою рейдерського захоплення телеканалу, ініціатором якого є Андрій Портнов.

Liked the article?
Help us be even more cool!