ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Дарку Чепак намагалися усунути з посади и посади прес-секретаря

15.06.2011, 01:58

У Печерського суду Києва надійшов позов одного з претендентів на посаду прес-секретаря президента Віктора Януковича, спрямований проти глави держави.

Як стало відомо газеті "Дело", позивач вимагає від президента визнати незаконним його указ № 313/2011 від 17 березня 2011 року про призначення Дарки Чепак своїм прес-секретарем.

Одночасно той, хто подав скаргу до суду, домагається "прийняття його на роботу на посаду прес-секретаря президента, відшкодування моральної шкоди, стягнення середнього заробітку за час змушеного прогулу". 

У судовій ухвалі, текстом якої володіє газета, не вказується ім'я позивача, а також підстави, на яких ним були висунуто вищевказані вимоги на адресу глави держави.

Печерський суд Києва поки що залишив Дарці Чепак високі повноваження прес-секретаря глави держави, відхиливши позов її конкурента.

На думку судді, такий позов повинен розглядатися в адміністративному, а не цивільному суді.

Як відомо, після обрання Віктора Януковича президентом 2010 року його адміністрація в лютому того року оголосила конкурс на заняття вакантної посади прес-секретаря глави держави. Дарку Чепак призначили на цю посаду аж 17 березня 2011 року.

Після вступу на посаду Чепак, яка до того працювала головним редактором "Савік Шустер Студія" і за сумісництвом - директором творчо-виробничого центру на "5 каналі", розповіла журналістам, що її призначення - це особисте рішення президента.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!