ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Через прохання не заважати записувати стенд-ап, депутат кримського парламенту нахамив журналістам (ВІДЕО)

28.11.2012, 03:43

Депутат Верховної Ради АР Крим від фракції «Регіони Криму» Олександр Мельник нахамив журналістам державної телерадіокомпанї «Крим» прямо в коридорі парламенту, повідомляють “Аргументы недели - Крым”.

Інцидент стався під час пленарного засідання. Мельник залишив залу засідань до завершення сесії і вийшов у коридор. В цей час тут працювала знімальна група кримськотатарської редакції ДТРК «Крим», кореспондент Шевкет Ганієв записував стенд-ап.

Депутат став голосно розмовляти по телефону, через що журналістам довелося записувати другий дубль. Однак Мельник став розмовляти ще голосніше. Тоді Ганієв звернувся до нього з проханням або говорити тихіше, або відійти трохи далі від місця запису.

У відповідь на це Мельник увійшов в кадр і став підвищеним тоном пояснювати журналістам, що «вони занадто багато собі дозволяють», розмахував руками, кричав і ображав їх, переходячи на особистості.

«Він почав на підвищених тонах ображати мене, говорити, що журналісти грубіянять і багато собі дозволяють», - розповів Шевкет Ганієв.

Як розповів журналіст, у нього склалося враження, що Мельник навмисно зірвав йому другий дубль запису: «Я досить коректно з ним розмовляв, однак з його боку не було розуміння. Він спочатку образив мене, а потім на адресу всіх журналістів став висловлюватися. Назвав нас мудаками і чувирламі. У нас є відео, на якому все це відображено, воно знаходиться в редакції».

За його словами, після інциденту Мельник зателефонував керівництву ДТРК «Крим», заявив, що скандал спровокував журналіст і зажадав, щоб інформація про події не вийшла в ефір.

На питання сайту «Крим.Комментарі», чи з'явиться відео в інтернеті, Ганієв відповів: «Я не знаю. Мельник погрожував, вимагав, щоб відео нікуди не вийшло. Ми будемо консультуватися з юристами».
 
 
Liked the article?
Help us be even more cool!