ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Будинок котовського журналіста закидали "коктейлями Молотова"

09.07.2012, 02:02

У ніч на 9 липня 2012 року невідомі закидали будинок котовського журналіста газети "Виборчком" Анатолія Тіори пляшками із запальною сумішшю. Про це «Взгляду из Одессы» повідомив сам журналіст.

«Всього було чотири пляшки з гнітом і бензиново-олійною сумішшю. Перші дві потрапили в стіну - обгоріла стіна і дах. Третя пробила вікно і залетіла всередину будинку, гніт загасили. Четверту вони кинути не встигли - втекли, почувши шум. Це були дві людини середнього зросту в темному одязі», - розповів Тіора.

Міліція і пожежники, попрацювавши на місці, вилучили пляшки.

«Пляшки цікаві, з-під мінеральної води, в основному, кавказької: «Єсентуки», «Боржомі», якась «Ноя», у нас таку мало п'ють. Це замах на вбивство. Видно, метою було спалити будинок разом з нами. Просто, нам пощастило», - підсумував журналіст.

Нагадаємо, 15 червня 2012 року в ході засідання в Котовській міськраді депутати від Партії регіонів за наказом секретаря міськради Петра Обертайло напали на журналіста Анатолія Тіору з метою виштовхати його із зали.

Тіора уже давно потрапив в немилість до місцевої влади. Йому неодноразово погрожували, а господар місцевого ринку, лідер фракції Партії регіонів в Котовській міськраді Олександр Фараджев намагається позбавити журналіста сімейного бізнесу.

Liked the article?
Help us be even more cool!