ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Бігус повідомив про проблеми з оприлюдненням на YouTube розслідування про команду Зеленського

19.04.2019, 12:34
Фото - скріншот з відео Бігус.інфо

На YouTube-каналі антикорупційного проекту Bihus.Info не доступно відео із розслідуванням про команду кандидата в Президенти України Володимира Зеленського. Про це “Детектору медіа” повідомив керівник проекту Денис Бігус.

Він зазначив, що достеменна причина проблем з відео не відома. Журналіст уточнив, що це технічні проблеми, яких раніше не було. За його словами, сюжет мають оприлюднити за 30 хвилин.

“Днями до нас потрапило внутрішнє листування Зе-команди. З них ми не лише дізнались про сумніви Зеленського щодо президентства, а й визначили ключових гравців відкритого штабу. Які дещо відрізняються від тих, кого представив Зеленський в ефірі 1+1”, – розповіли про розслідування в Bihus.Info на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, 9 квітня команда Володимира Зеленського передала ЗМІ розширений список своїх експертів. Серед них опинився екс-перший заступник голови Національної телерадіокомпанії Олександр Харебін, який нібито мав відповідати за інформаційну та мовну політику, загальнополітичні питання. Однак Зеленський заявив, що Олександр Харебін, помилково потрапив у список експертів, озвучених його командою раніше.

Крім того, 19 квітня в ефірі ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1» він представив свою команду, разом з якою, у разі перемоги у другому турі виборів, планує керувати країною.

Liked the article?
Help us be even more cool!