ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Аваков хоче закрити харківську газету "Главное"

17.12.2012, 02:28

Через фінансові проблеми харківська газета "Главное" може перестати виходити в друкованому вигляді і залишиться тільки в електронній версії. Про це повідомив журналістам у Харкові власник газети, народний депутат, керівник Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков, пише STATUS QUO.

"Медіа-холдинг зазнав серйозні, неадекватні удари. Ми були змушені серйозно скорочуватися. У нас немає ефірного мовлення. Але ми продовжуємо судові процеси в усіх напрямках і ми їх не зупинимо. Рано чи пізно це закінчиться справедливо", - заявив Аваков.

"Ми маємо намір залишатися у всіх секторах медіа-простору. Ми думаємо, як ми будемо трансформувати друковану газету "Главное". В інших випадках медіа-холдинг вкрай важливий як для влади, так і для опозиції", - заявив Аваков.

Він зазначив, що у медіа-холдингу є фінансові проблеми, оскільки медіа зазвичай фінансуються за рахунок інших видів бізнесу. "А оскільки інших видів бізнесу у мене не залишилося, виникають складнощі", - заявив Аваков.

Нагадаємо, 14 грудня закрилися ряд медіа-ресурсів, які пов'язують з Аваковим. Це газета "П'ятниця", прес-центр "Майдан Свободи", служба новин "Харківські новини", служба новин АТН припинила мовлення на регіональних каналах, перестав також мовити телеканал А/ТВК. 

Liked the article?
Help us be even more cool!