ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Al Jazeera відсторонила від роботи двох журналістів через відео про Голокост

21.05.2019, 12:10

Міжнародна телекомпанія Al-Jazeera тимчасово усунула від роботи двох журналістів через відео про Голокост, у якому євреїв звинувачували в нібито “перебільшенні масштабів” цієї трагедії завдяки можливому контролю над ЗМІ та іншими установами. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на The Guardian.

Відео з назвою “Газові камери вбили мільйони євреїв... Так розповідає історія. Наскільки правдивим є Голокост і як з цього отримали користь сіоністи?” опублікував онлайн-канал новин катарського мовника AJ+ (який створює відеопояснювачі, призначені для передання в соціальних мережах).

Згідно з повідомленням, у ролику йшлося, що “разом з іншими євреї зіткнулися з політикою систематичних переслідувань”, але нібито через доступ єврейської громади до “фінансових ресурсів [та] медіа-інститутів”, вони змогли “привернути особливу увагу” до своїх страждань.

В Al-Jazeera повідомили, що відео та супутні повідомлення було швидко видалено з усіх сторінок AJ+ і облікових записів у соцмережах, “оскільки це суперечить редакційним стандартам мережі”.

Liked the article?
Help us be even more cool!