ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Адвокати Мельниченка заявляють, що їм погрожують

09.12.2011, 03:14
Суддя Печерського районного суду Галина Супрун залишила без розгляду заяву про своє відведення.

Адвокат екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка Микола Неділько мотивував відведення тим, що суд не забезпечив явку лідера Соцпартії Олександра Мороза, як заявника, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Також він повідомив, що адвокату Мельниченка Павлу Сичову двоє невідомих увечері в підземному переході нібито погрожували фізичною розправою, якщо захист Мельниченка буде продовжувати відстоювати свою позицію в суді.

Зі свого боку, потерпілий - журналіст Олександр Подільський - звернувся до суду з проханням надати його адвокату додатковий час для ознайомлення з матеріалами справи.

Як повідомлялося, Печерський районний суд Києва розглядає скаргу адвокатів другого президента України Леоніда Кучми (1994-2005) на постанову Генеральної прокуратури України про порушення кримінальної справи.

На засіданні суду 7 грудня стало відомо про відновлення досудового слідства за клопотанням захисту Леоніда Кучми. На цьому ж засіданні було оголошено матеріали трьох томів справи з більш ніж 20-ти.

Кримінальну справу стосовно Кучми порушено 21 березня 2011 року. Він обвинувачується у перевищенні влади і службових повноважень, що призвели згодом до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе (ч.3 ст.166 Кримінального кодексу в редакції 1960 р.).

 
Liked the article?
Help us be even more cool!