ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Адвокати директора ТК Візит на Полтавщині заявили відвід суддям суду, на сайті якого вже "винесено вирок"

01.08.2016, 13:36

Захист директора кременчуцької приватної телекомпанії "Візит" наводить чергові докази упередженості професійних суддів. Про це повідомляє сайт "Програма плюс".

Сьогодні, 1 серпня, після тривалої перерви розпочалося слухання кримінальної справи стосовно двох резонансних вбивств у Кременчуці - мера Олега Бабаєва та судді Олександра Лободенка.

Захисники Олександра Мельника, директора приватної телекомпанії "Візит", що вже другий рік перебуває в неволі, незважаючи на відсутність реальних доказів його вини, черговий раз заявили відвід двом професійним суддям Кобеляцького райсуду. Причиною для відводу голови Кобеляцького райсуду Ірини Омельченко та судді цього ж райсуду Тетяни Мороз стали  докази упередженості суддів. Свідченням заангажованості суддів, на думку адвокатів обвинувачених, є те, що ще в квітні цього року на офіційному сайті райсуду з'явилася стаття, яка вже "винесла вирок", назвавши нинішніх обвинувачених у справі "вбивцями". 

Стаття, що з'явилася на офіційному ресурсі Кобеляцького райсуду, розповідала про "мітинг небайдужих громадян міста Кременчука".

Як передає журналіст телекомпанії "Візит", голова Кобеляцького райсуду Ірина Омельченко заявила, що не знала про появу такої замітки. Хоча, як відомо, офіційний сайт райсуду - це не зовсім класичний засіб масової інформації і навряд чи на ньому часто з'являється інформація про осіб, які не мають безпосереднього стосунку до суду. Тим більше, без відома голови райсуду.
Нині в засіданні суду оголошено перерву. Суддя пішла до нарадчої кімнати.

Як повідомляв ІМІ, 4 вересня 2014 року за підозрою в замовленні убивства Олега Бабаєва було затримано директора приватної телекомпанії “Візит” Олександра Мельника.

Через певний час слідче управління прокуратури Полтавської області оголосило Олександру Мельнику повідомлення про замовлення вбивства і судді Автозаводського райсуду міста Кременчука Олександра Лободенка. Як відомо, вбитий суддя Лободенко виносив ухвалу про накладення арешту на частину майна родини Мельників.

Справу про вбивство мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Автозаводського райсуду Кременчука Олександра Лободенка об'єднали в одне кримінальне провадження.

16 вересня 2014 року колегія Полтавського апеляційного суду відмовила у клопотанні адвокатів Олександра Мельника, які просили про заміну запобіжного заходу для нього.

За повідомленням "Програма плюс"

На фото: Олександр Мельник

Liked the article?
Help us be even more cool!