ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Адвокат Лесі Гонгадзе не схотів слухати обвинувальний висновок Пукачу

16.08.2011, 03:55

Печерський районний суд Києва сьогодні розпочав оголошення обвинувального висновку колишньому генералу внутрішніх справ Олексію Пукачу, який звинувачується у вбивстві журналіста Георгія Гонгадзе.

Як передає кореспондент УНІАН, про це журналістам повідомив адвокат Лесі Гонгадзе Андрій Федур, який за власним бажанням і з дозволу суду залишив судове засідання, оскільки всі його матеріали підпали під гриф «Секретно» і він не вбачає доцільності свого перебування при оголошені зазначеного документа.

За словами А.Федура, під гриф «Секретно» підпали не лише матеріали справи, а й прізвище загиблого журналіста, О.Пукача, екс-міністра МВС України Юрія Кравченка, і сам факт скоєння злочину.

«У зв’язку з чим я попросив дозволу суду покинути зал судового засідання на період оголошення того цілком таємного державного документу… Я лише хотів продемонструвати свою позицію, коли у відповідності до того секретного документа стали секретними речі, такі як злочин та учасники злочину, я просто порахував, що немає сенсу мені бути присутнім, от і все», - сказав А.Федур.

При цьому він висловив сподівання, що сьогодні суд завершить процедуру оголошення обвинувального висновку.

15 серпня Печерський районний суд Києва відхилив клопотання адвоката Мирослави Гонгадзе Валентини Теличенко про проведення експертизи обвинувального висновку колишньому генералу МВС О.Пукачу щодо наявності у ньому державної таємниці.

УНІАН


Liked the article?
Help us be even more cool!