ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

50 країн світу зобов'язалися боротися з кіберзлочинністю

13.11.2018, 12:35

Представники 50 країн та понад 150 компаній підписали документ під назвою “Париж закликає до довіри та безпеки в кіберпросторі”, в якому взяли на себе зобов'язання активніше боротися з кіберзлочинністю, зокрема з втручанням у вибори та мовою ненависті. Документ підписаний 12 листопада, повідомляє DW з посиланням на AP.

Серед підписантів є країни-члени Євросоюзу, Японія, Канада, а також такі інтернет-гіганти, як Facebook, Google та Microsoft, однак відсутні США, Росія та Китай. Документ передбачає спільну роботу із запобігання такій діяльності, як онлайн-цензура та крадіжки комерційних таємниць.

Одним з ініціаторів підписання документа був президент Франції Еммануель Макрон, який вважає, що у світі назріла потреба кращого регулювання інтернету. Виступаючи на організованому ЮНЕСКО Форумі з управління інтернетом, Макрон повідомив, що Facebook погодився прийняти в першій половині наступного року групу французьких посадовців, які спостерігатимуть за боротьбою з мовою ненависті в соціальній мережі.

Liked the article?
Help us be even more cool!