ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

4-5 березня у Сімферополі відбудеться семінар для журналістів

27.02.2012, 04:36
Академія української преси запрошує журналістів та редакторів АР Крим, Херсонської, Миколаївської, Одеської та Запорізької обл. до участі в семінарі «Як писати про перехід України на формат цифрового мовлення», який  відбудеться  4-5 березня 2012 р. у місті  Сімферополі.

Метою семінару є надання  фахових знань та навичок, необхідних для якісного висвітлення  переходу  України на формат цифрового мовлення.

Учасники семінару отримають інформацію  щодо міжнародного досвіду впровадження цифрового телебачення, перебігу процесу впровадження в Україні, обговорять інформаційні потреби різних цільових аудиторій та матимуть змогу зустрітись з провідними вітчизняними експертами. Учасники семінару також матимуть змогу обговорити майбутні публікації.

Організатори беруть на себе всі витрати, пов'язані з семінаром (проживання, харчування, проїзд (купе) та автобус (маршрутка).

Експерти та доповідачі:

 

Олег Хоменок - старший радник з друкованих медіа Інтерньюс-Нетвок, медіа-тренер

 

Валерій Іванов - Президент Академії української преси, професор, д.ф.н., завідувач кафедри реклами та зв'язків з громадськістю

 

Ольга Большакова - керівник Центру законодавчих ініціатив Незалежної асоціації телерадіомовників, голова правління Східноєвропейського інституту проблем медіа, адвокат, к. е.н.

 

Дмитро Маковеєнко - начальник відділу радіочастот Державного підприємства Український науково-дослідний інститут радіо і телебачення (ДП УНДІРТ), к.т.н

 

Відбір відбуватиметься на конкурсних засадах.

 

Анкета та програма розміщені на сторінці АУП  http://www.aup.com.ua/

 

Анкети приймають до  28 лютого  2012  року (18.00) за електронною адресою 

 

voloshenuk[email protected].

 

Контактна особа: Оксана Волошенюк, Директор АУП, тел. 067 5049802

 
Liked the article?
Help us be even more cool!