ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

14 червня - презентація правозахисної організації Freedom House

10.06.2011, 01:01

14 червня з 10:00 до 12:00 у Києві, у приміщенні Міжнародного фонду «Відродження» (вул. Артема, 46), відбудеться презентація й обговорення звіту міжнародної правозахисної організації Freedom House «Б'ючи на сполох: на захист демократії в Україні». Звіт підготовлено за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» та Мережі Фундацій відкритого суспільства.

До участі в дискусії запрошено відомих політиків, провідних експертів / експерток, представниць / представників громадських організацій, журналісток / журналістів.

У звіті експерти / експертки висловили занепокоєння останніми тенденціями у сфері дотримання прав людини та розвитку демократичних цінностей в Україні. Водночас звіт окреслює реальні можливості для позитивних змін.

За кілька днів після обговорення звіт буде презентовано політичним та експертним колам у Брюсселі.

Готували звіт виконавчий директор Freedom House Девід Кремер, виконавчий віце-президент Атлантичної Ради Деймон Вілсон, експерт Атлантичної Ради Роберт Нурік та експерт Freedom House Еван Альтерман. Вони поділяться своїм баченням сьогоднішнього стану справ в Україні.

Представникам / представницям ЗМІ слід акредитуватися до 15:00 13 червня.

Контактна особа для акредитації: Міжнародний фонд «Відродження», Станіслав Лячинський, (044) 486 24 74, liachinskiy(at)irf.kiev.ua

 

Liked the article?
Help us be even more cool!