ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"1+1" визнав плагіат у "Секретних матеріалах" і вирішив покарати журналістів

13.11.2018, 15:17

“1+1 медіа” визнав плагіат у сюжеті програми “Секретні матеріали” про корупцію в Київському політехнічному інституті та вирішив покарати журналістів передачі. Про це повідомляє “Детектор медіа” з посиланням на прес-службу “1+1 медіа”.

Так, в “1+1 медіа” відреагували на заяву телеканалу “24” щодо плагіату в сюжеті програми та провели редакційне розслідування

“Ми провели редакційне розслідування та засмучені проявом некомпетентності деяких співробітників редакції. Маємо визнати провину журналіста “Секретних матеріалів” у даній ситуації та приносимо вибачення колегам з каналу “24”. Сюжет буде видалено з інформаційних майданчиків “1+1 медіа”, – зазначили в медіагрупі.

Також прес-служба “1+1 медіа” повідомила про рішення оштрафувати співробітників, причетних до виникнення такої ситуації, і розгляд можливості “вжити додаткових адміністративних заходів”.

Нагадаємо, 12 листопада редакція телеканалу “24” заявила, що журналісти програми “Секретні матеріали” каналу “1+1” використали у своїй програмі про корупцію в Київському політехнічному інституті кадри журналістського розслідування програми “ЦРУ” “КПІ як корупційне князівство”.

Телеканал попросив від керівництва проекту “Секретні матеріали” вибачення та вказати першоджерело у своєму матеріалі.

Liked the article?
Help us be even more cool!