ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Зловмисниці, яка напала на журналістку "Запорізької Січі", повідомлено про підозру

25.09.2017, 13:34
Жінка, що напала на журналістку. Фото - "Запорізька січ"

Запорізька прокуратура повідомила про підозру зловмисниці, яка напала 1 серпня на журналістку КП “Редакція газети “Запорозька Січ” Тетяну Кучеренко. Про це повідомляється на сайті прокуратури Запорізької області.

Про підозру повідомлено жительці міста Запоріжжя О. у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 171 КК України (“Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів”).

Вживаються заходи до направлення кримінального провадження до суду.

З приводу нападу на Тетяну Кучеренко посадовцям нагадали журналісти, звернувшись під час брифінгу Генерального прокурора України до прокурора Запорізької області Валерія Романова. За процесуального керівництва Запорізької місцевої прокуратури №1 розслідування вказаного факту проводилось вже більше місяця. Після цього за дорученням прокурора області 21 вересня було вручено підозру нападниці.

Як повідомляв ІМІ, 1 серпня на журналістку газети “Запорозька Січ” Тетяну Кучеренко напали прямо біля будівлі редакції. Журналістка сфотографувала жінок, які розклеювали на опорах електропередач і кіосках колишнього КП “Преса” оголошення, і намагалася взяти у них коментар. У відповідь на адресу співробітниці редакції пішли лайка і погрози. У результаті жінку схопили за волосся, штовхнули і почали бити, потім її облили невідомою рідиною. Фотоапарат і диктофон журналістки намагалися розбити.

Liked the article?
Help us be even more cool!