ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

ZIK закриває ще одну програму, інші - переформатовує

11.08.2017, 14:07

Телеканал ZIK повідомляє про ротацію програм у рамках підготовки до нового осіннього сезону. Зокрема, це стосується лінійки проектів журналістських розслідувань - закриваються проект соціальних розслідувань “Остання інстанція” та викривальна програма “Лікарські таємниці”, повідомляється на сайті.

Причиною закриття “Останньої інстанції” на каналі називають рейтингові показники, які суттєво нижчі за середньоканальні. “Так, сумарна частка програми нижча від середньоканальної майже на половину. За цей період у розрізі цільової аудиторії “Україна 18+” середньоканальна частка складає shr% 0,28, «Останньої інстанції» – shr% 0,17. Така ж ситуація телеперегляду і для Києва – shr% 0,46 та shr% 0,22 відповідно”, - зазначили на каналі.

Водночас, зауважують на каналі, зараз йде робота над переформатуванням проектів військових розслідувань “Стежками війни” та будівельних розслідувань “Житлоблуд”, який у новому сезоні значно розширить географію зйомок.

“Телеканал ZIK має амбітні цілі на цей сезон, тож лінійка розслідувань та соціальних проектів братиме високу планку за показниками та якістю. Ми плануємо низку резонансних матеріалів, які не будуть прив’язані до щотижневих виходів. Не хочемо забігати на перед та розповідати деталі, але впевнена, буде цікаво”, – зазначила керівниця департаменту програм власного виробництва телеканалу ZIK Ольга Мовчан.

Як повідомляв ІМІ, 10 серпня редактор і ведучий програми журналістських розслідувань “Остання інстанція” Данило Мокрик повідомив, що телеканал ZIK закриває з вересня його проект. Він пов’язує таке рішення каналу із небажанням його команди готувати замовні матеріали. Водночас на каналі заявили, що закриття проекту відбувається через низькі рейтинги і у зв’язку із переформатуванням.

Liked the article?
Help us be even more cool!