ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналісток хочуть позбавити акредитації за непристойний жест у Раді

14.06.2018, 16:10
Фото - Фейсбук Yan Dobronosov

Керівник прес-служби Апарату Верховної Ради України Ірина Кармелюк звернулася до Комітету ВР з питань свободи слова та інформаційної політики щодо позбавлення акредитації в парламенті журналісток Юлії Махмуді та Валерії Єгорової за недотримання етичних норм, повідомляє УНІАН.

Це питання комітет планує розглянути на засіданні 20 червня, повідомляється на сайті комітету.

Як нагадує інформаційне агентство, 24 травня у Facebook було розміщено фото, на якому неподалік українського прапора зображені дві дівчини, одна з яких показує непристойний жест - середній палець.

25 травня Ірина Кармелюк написала у Facebook: “Яскравий зразок невихованості, вишуканої вульгарності і повне неусвідомлення місця, де знаходяться ці ... Юлія Махмуді і Валерія Єгорова. Думаю, що вони недостойно представляють акредитовані у парламенті видання “Громадський вісник Києва” (Олексій Бевзюк, правда?) і Flash on time news (Денис Маганов?)”.

Кармелюк попросила головних редакторів видань “звернути увагу на невідповідність поведінки цих журналісток у Верховній Раді поблизу Порталу Українського прапора, недотримання норм етики та замінити на інших представників ваших ЗМІ”. При цьому багато дописувачів під постом підтримали позицію Кармелюк.

Liked the article?
Help us be even more cool!