ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Журналіст "Наших грошей" судитиметься з прокурором Матіосом через наклеп і погрози

16.03.2018, 14:52
Фото - beztabu.net

Журналіст проекту журналістських розслідувань “Наші гроші з Денисом Бігусом” Данило Мокрик заявив про намір позиватися до суду через наклеп і образи з боку голови Військової прокуратури України Анатолія Матіоса. Про це журналіст написав 15 березня у Facebook, повідомляє Громадське.

“Так чи інакше, є межі, за які Головний військовий прокурор своїм останнім постом зайшов двома ногами. Тому з мого боку вот прям днями будуть: 1) позов за наклеп у шкоду репутації; 2) позов за погрози, які мали місце раніше; 3) скарга у КДКП (Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів – ред.)”, - написав Мокрик.

Також він звернувся до голови Комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторії Сюмар і генерального прокурора Юрія Луценка з проханням відреагувати на образи Матіоса.

Раніше голова Військової прокуратури Анатолій Матіос публічно звинуватив журналіста Мокрика нібито у роботі на екс-міністра доходів і зборів Олександра Клименка, який наразі переховується від правоохоронних органів України.

Зокрема, Матіос у грубій формі прокоментував інформаційний запит, отриманий Військовою прокуратурою від журналіста Мокрика.

“Ці стажувальні піонєри “журналістики” спочатку збирали інфо на слідчих у справі Клименко. Далі, під личинкою випробувального стажування, одне емоційне хіппі-немовля з Бігус і Ко, на власний хлопський (і далекий від закону розум) здійснило незаконне стеженнями за членами родин слідчих. <...> Ці немовлята, після ситого смоктання клименківсько-материнського молочка, підозрюю, забагли переманити з ГПУ до себе тих, хто знімав відео про підозрюваного Клименка!!!” - написав Матіос.

Liked the article?
Help us be even more cool!