ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Заяви про мої погрози журналістові надумані, – депутат Волинської облради

17.06.2011, 06:17

 Депутат Волинської облради, начальник облуправління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник заперечує, що погрожував депутату облради, журналісту Валентині Бліновій.

Про це Колісник розповів у коментарі ЗІКу.

Богдан Колісник стверджує: «До будь-яких заяв треба ставитися досить обережно. Адже треба знати, що стоїть за цими заявами. Адже все це розгорілося через передачу обласною адміністрацією лісів Державному агентству лісового господарства. Тож на тій сесії Волинської облради було розформовано комунальне підприємство, яке створили у 2006 році. Його породили з усіма можливими і неможливими порушеннями. Зараз відбуваються процеси в області державницького спрямування».

«Ліс – це державний ресурс. Деякі люди мали вільний доступ до державного ресурсу, які використовували його у своїх цілях. Тут не будемо нічого загадувати – це справа правоохоронних органів», – зазначив він

Колісник запевнив: «Щодо так званого інциденту. Повірте, тут немає що говорити і коментувати. Це все – надумано, і до слів цих людей треба ставитися обережно. Я не можу собі дозволити ображати жінку чи, тим більше, чимось їй погрожувати. Це – піар. Прикро, що втягують мене. Мені зараз лишилося давати пояснення з незрозуміло яких причин».

«А цей інцидент, який вони надумали, вляжеться, затихне, а ліси все таки – забрали до Держагентства», – додав начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства.

Довідка ЗІКу.

Нагадаємо, депутат Волинської облради, журналістка Валентина Блінова після сесії ради 26 травня заявила, що інший обранець громади і, водночас, начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник їй погрожував.

Блінова тоді розповіла: «Сьогодні після закінчення сесії обласної ради до мене підійшов начальник обласного управління лісового і мисливського господарства, депутат Волиньради Богдан Колісник. Він попередив мене погрозливим тоном, щоб я забула його прізвище».

«Я вважаю, що це є перешкоджанням у моїй депутатській і журналістській діяльності, і ці погрози ідуть через те, що я написала матеріали, які стосуються роботи державних підприємств обласного управління лісового і мисливського господарства. Зокрема, у них ішлося про бізнес сім’ї Колісників, який побудований саме біля державних підприємств», – зазначила вона.

 

ЗІК

 

 

 

Liked the article?
Help us be even more cool!