ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Запрацював новий сайт "Четвертої влади"

02.03.2018, 10:13
Фото - Фейсбук Володимир Торбіч

1 березня запрацював новий сайт рівненського інформаційно-аналітичного видання “Четверта влада”, хостинг-провайдера якого було пограбовано 17 лютого, а 22 лютого спалено офіс редакції. Про це повідомив головний редактор видання Володимир Торбіч на своїй сторінці у Фейсбук.

“Перше березня. Початок весни. І початок відновлення. Прощавай, вкрадений старий сайт, і вітаємо новий сайт “Четверта влада” https://4vlada.com (створений за кошти Фонду розвитку українських ЗМІ). Подяка працівникам Фонду Olha Zhyryachenkova Oleh Pastukhov. За місяць-два, сподіваюся, повернемо всю важливу інформацію зі старого сайту, і працюємо над новими розслідуваннями. І вдячні всім, хто нас підтримує”, - написав Торбіч.

Як повідомляв ІМІ, 17 лютого було пограбовано хостинг-провайдер, на серверах якого було розміщено інформаційно-аналітичний портал “Четверта влада”. Це унеможливило роботу веб-сайту видання. Журналісти не виключають, що напад на провайдера може бути пов’язаний з діяльністю видання.

22 лютого у Рівному невідомий чоловік підпалив офіс редакції інформаційно-аналітичного порталу “Четверта влада”.

Редакція видання пов’язує підпал виключно з журналістською діяльністю. Портал оприлюднює розслідування про незаконні будівництва, захоплення землі в рекреаційних зонах та корупцію.

За фактом підпалу офісу редакції “Четверта влада” рівненська поліція розпочала досудове розслідування за попередньою правовою кваліфікацією частини 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу).

Liked the article?
Help us be even more cool!