ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Захист Семени просить ФСБ відпустити його на лікування до Києва

23.08.2016, 14:31

Захист журналіста Миколи Семени, якого окупаційна влада у Криму звинувачує у сепаратизмі, просить відпустити його на лікування у Київ. Про це повідомив Укрінформу адвокат Олександр Попков.

“Інститут нейрохірургії в Києві викликає на лікування Миколу Семену, якого утримують зараз у Криму. Лікарі кажуть, що зволікання з лікуванням може спричинити інвалідизуючі наслідки. Ми, захист, подали слідчим ФСБ клопотання відпустити Миколу до Києва на лікування. Закликаємо до гуманізму”, - сказав Попков.

Як повідомляв ІМІ, 19 квітня підконтрольний Росії “прокурор Криму” Наталія Поклонська заявила про порушення російською ФСБ кримінальної справи відносно кореспондента проекту Радіо Свобода “Крим.Реалії” за “заклики до порушення територіальної цілісності Росії”. Йшлося про Миколу Семену, в будинку якого вранці 19 квітня провели обшук силовики, він був затриманий.

Затриманого 19 квітня в анексованому Росією Криму журналіста Миколу Семену відпустили після допиту під підписку про невиїзд.

28 квітня в окупованому Росією Криму викликали на черговий допит журналіста Миколу Семену, якого кримська влада, підконтрольна Кремлю, звинувачує в сепаратизмі.

29 квітня стало відомо, що після чергового допиту Миколу Семену перевели в статус обвинуваченого.

ФСБ Росії в Криму викликала на допит дружину і одного з синів журналіста, оглядача Радіо Свобода Миколи Семени, якого підконтрольна Росії влада півострова звинувачує в сепаратизмі. Допити були призначені на 25 і 26 травня.

З 7 липня кримському журналісту Миколі Семені, якого на півострові переслідує ФСБ за звинуваченням у “сепаратизмі”, обмежили доступ до особистого банківського рахунку через внесення його прізвища до списку “терористів”.

Liked the article?
Help us be even more cool!