ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

За фактом побиття Розинської міліція порушила кримінальну справу

17.05.2012, 01:44
Слідчий відділ Голосіївського РУ ГУМВС України в м. Києві за фактом побиття телеведучої Наталії Розинської порушив кримінальну справу за статтею "Хуліганство", повідомляється на сайті ГУМВС в м.Києві.
Як повідомив відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в Києві, 17 травня о 00.45 Розинська звернулася до Голосіївського райуправління міліції з заявою про те, що близько 21.20 в парадному під`їзді, де вона проживає, двоє невідомих заподіяли їй тілесні ушкодження.
Під час розмови з Розинською було встановлено, що близько 21.15 вона припаркувала свій автомобіль, попрямувала до вхідних дверей під`їзду, відчинила магнітним ключем двері та зайшла в під’їзд. За нею зайшли двоє невідомих, на вигляд 30-35 років, спортивної статури.
Коли Розинська обернулася, щоб подивитися, хто йде за нею, то одразу отримала удар рукою в голову. Після удару вона почала голосно кричати, але невідомі продовжували наносити їй удари. За декілька хвилин вона опинилася на сходинках першого поверху. Біля неї були дві жінки, які проживають у тому ж будинку, які і надали їй першу допомогу, викликали "швидку" та працівників міліції.
Розинську госпіталізували до Київської міської лікарні №17. Діагноз:  закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, рана в зоні лівої брови, закрита травма грудей, забій нирок, мікрогематургія.
На місці події проведено всі необхідні слідчі дії, вилучено плями бурого кольору.
Наразі з’ясовуються всі мотиви та обставини скоєного, проводяться заходи, направлені на розкриття даного злочину. Розпочато досудове слідство.
Як передає "Телевізійна служба новин" (канал 1 +1), колишній співробітник Управління Державної охорони України Микола Мельниченко розцінив побиття своєї подруги як залякування і пообіцяв знайти зловмисників.
"Я однозначно сприймаю цей факт (побиття Н.Розінской - ред.) як залякування і мене, і Наталії ... Завтра я зв'яжуся і з Генеральною прокуратурою, і з депутатами Верховної Ради. А також я знайду тих людей, які її побили", - запевнив Мельниченко в коментарі ТСН по телефону, передає Інтерфакс-Україна.
Liked the article?
Help us be even more cool!