ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

YouTube повернув контент Дніпровської філії НСТУ, який раніше заблокував

22.11.2017, 14:02
Фото - Суспільне мовлення

21 листопада на каналі на YouTube Дніпровської філії Національної суспільної телерадіокомпанії України повернули контент, який був тимчасово заблокований у зв’язку зі скаргою Ромкомнагляду. Про це сайту “Суспільне мовлення” повідомив директор виконавчий Дніпровської філії НСТУ (телеканал “51 канал”) Валентин Чанглі.  

“Ми перемогли! YouTube зняв з Дніпровськоі філії НСТУ всі санкції і залишив контент. Тобто пішов на всі вимоги філії. Дуже приємно, що Роскомнагляд отримав посил флешмобу і спрямував свій шлях у відповідному напрямку. Тож дякуємо всім, хто стояв поруч з нами, допомагав і не був байдужим до Суспільного!” – сказав Валентин Чанглі.

Нагадаємо, 6 листопада НСТУ повідомила, що прямий ефір Дніпровської регіональної дирекції Національної суспільної телерадіокомпанії України на офіційному YouTube-каналі було заблоковано через скаргу Федеральної служби з нагляду у галузі зв’язку, інформаційних технологій і масових комунікацій Росії (Роскомнагляд) на зміст програми “Знай наших” – проекту, присвяченому військовослужбовцям, які перебувають або повернулися з АТО.

У свою чергу адміністрація Дніпровської регіональної дирекції ПАТ “НСТУ” надіслала відповідь до YouTube, зазначивши, що філія Суспільного мовлення України в своїх діях регламентується законами України, а не Росії. Програма “Знай наших” від 21.10.2017 відповідно до вимог законодавства України не містить закликів до масових протестів, здійснення екстремістської діяльності або участі в масових (публічних) заходах, що проводяться з порушенням встановленого порядку.

Liked the article?
Help us be even more cool!