ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Вісник Кременчука" вийшов російською через збій комп'ютерів

25.04.2012, 02:17
Редакція газети Кременчуцької міської ради "Вісник Кременчука" заявляє, що випуск сторінок у газеті російською мовою пов'язаний виключно з технічними проблемами і надалі не повторюватиметься. Про це повідомляється на сайті видання.

"Випуск сторінок №2-3 минулого номера газети "Вісник Кременчука" російською мовою був пов'язаний винятково зі збоєм в роботі редакційних комп'ютерів під час здачі номера до друку. У зв'язку із цим частина матеріалів газети від 19 квітня 2012 року була взята із сайту vestnik.in.ua.

Редакція вибачається перед читачами через тимчасові незручності. "Вісник Кременчука" - україномовна газета, яка не збиралась переходити на російську мову. Наголошуємо, що дана подія була пов’яна винятково з технічними проблемами і не буде повторюватися надалі", - повідомляє редакція газети.

Нагадаємо, декілька сторінок газети Кременчуцької міськради "Вісник Кременчука" (Полтавська область) вийшли російською мовою. У зв'язку з цим фактом міськорганізація Національної спілки журналістів України висловила свій протест.
Liked the article?
Help us be even more cool!