ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Вісім телеканалів створили "Українську телевізійну асоціацію"

19.01.2018, 12:22
Фото - "Еспресо"

18 січня вісім телеканалів створили “Українську телевізійну асоціацію”. До неї увійшли “112 Україна”, “Прямий”, “Сонце”, NewsOne, XSport, “Еспресо”, EU:Music і ATR, повідомляє Еспресо.TV.

Головою Правління асоціації учасники обрали Миколу Типусяка (телеканал “Еспресо”) до Правління також було обрано Вікторію Борщенко (“UA: Перший” ) та Олега Шосталя (канал “112 Україна”).

Ключовими напрямками роботи “Української телевізійної асоціації” є телевізійні вимірювання, продажі реклами та ринок дистрибуції.

“Ми вважаємо, що прозорі та зрозумілі правила на телевізійному ринку сприятимуть підвищенню довіри між учасниками та розвитку ринку. Ми будемо запрошувати до співпраці колег з інших телеканалів, провайдерів, експертів, представників влади для обговорення та пошуку рішень, які дадуть змогу розвиватись та конкурувати всім гравцям телеринку”, - заявили в асоціації.

Найближчим часом до асоціації планує приєднатися “UA: Перший” та інші телеканали.

Для українського телеринку створення такої асоціації - подія, адже вперше канали, які не входять до жодної з телевізійних груп, об'єднались з метою сприяння встановленню прозорих та справедливих правил.

Liked the article?
Help us be even more cool!