ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ведучі BBC провели ефір оголеними

16.04.2018, 11:21
Фото - bbc.com

Двоє ведучих BBC Кет Гарборн та Дженні Ейлс оголилися перед радіоефіром, щоб перевірити, як це вплине на дискусію про зовнішній вигляд для їхньої радіопередачі Sheffield, повідомляє ВВС.

Проект на радіо має 10 випусків, і один з них був присвячений тілу та ідентичності. “Це дуже незвично і дискомфортно, але так ми всі рівні”, – жартували Дженні Ейлс і Кет Гарборн в ефірі.

Дженні розповіла, що ідея роздягнутися виникла у Кет. “Коли Кет це придумала, я змусила її це зробити. Я подумала, що це геніально і сміливо – бути голими”, – розповіла Дженні.

У свою чергу, Кет зізналася, що тема програми для неї була дуже особистою. “Нам обом по 30. Жінки витрачають дуже багато часу для зміни свого тіла: щоб схуднути чи краще засмагнути, мати хвилясте чи пряме волосся”, – зазначила вона. – Коли я дивлюся на фотографії себе молодшої, то думаю: “Вау, я мала блискучий вигляд. Але тоді я думала, що товста чи негарна”.

Ведучі зізналися, що завдяки такому ефіру почули багато історій про дівчат, які морально дуже страждали через своє тіло. Найчастіше лунали теми, пов’язані з дієтами та невпевненістю щодо зовнішнього вигляду.

Ведучі зізналися, що отримали дуже позитивний досвід і такі ж відгуки від співрозмовниць.

“Після п'яти хвилин розмови ти забуваєш, що гола”, – розповіла Дженні. Кет додала, що це була трансформація через досвід. Їй було важко роздягнутися, але тепер вона почувається сильнішою і щасливішою.

“Це таке гаяння часу – постійно думати, чи твоє тіло в порядку”, – підсумувала Кет.

Liked the article?
Help us be even more cool!