ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В руках ЛНР перебуває харківський журналіст Роман Черемський "та ще чотири журналісти"

29.08.2014, 17:20

У полон до терористів із ЛНР потрапив харківський журналіст видання "Український простір", активіст харківського відділення Спілки української молоді Роман Черемський. Про це агенції "Інтерфакс-Україна" повідомив його брат Костянтин Черемський. 

"Він перебуває в полоні у сепаратистів у зоні АТО від 17 серпня, його тримають разом з іще чотирма журналістами", - сказав брат активіста. За словами К.Черемського, про те, що брат живий, але перебуває в полоні, він дізнався із SMS-повідомлень від імені брата. 

Він наголосив, що брат поїхав у зону проведення антитерористичної операції як журналіст, але не уточнив, було це редакційним завданням від "Українського простору" чи від іншого ЗМІ, з яким співпрацював Р.Черемський.

Для сайту "Медіапорт" Костянтин уточнив, що брат "їздив влаштовуватися на роботу в Київ, на один з телеканалів. Ймовірно, було завдання поїхати в зону АТО. За моєю інформацією, він перебуває в полоні у сепаратистів. Я отримую SMS-ки. Від імені Романа написано, що він живий, здоровий", - каже Костянтин Черемський. Скоріше за все Роман та група ймовірно 112 каналу перебувають у Ровеньках. 

У коментарі для ІМІ Костянтин зазначив, що зараз "зацікавленими людьми" ведуться переговори щодо звільнення Романа і він сподівається, що після вихідних буде більш конкретно відомо щодо подальшої долі брата.

Брат журналіста просить усіх, хто володіє додатковою інформацією про Романа Черемського, зв'язатися із ним за телефоном 063-238-70-14 або написати на електронну адресу [email protected] 

ІМІ

На фото: Роман Черемський, скріншот з відео харківського телеканалу АТН

Liked the article?
Help us be even more cool!