ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

В офіс "Вестей" прийшли працівники Агентства за активами

15.12.2017, 14:31
Фото - "Вести"

Газета “Вести” заявляє, що в офіс видання в Києві сьогодні, 15 грудня, прийшли працівники Національного агентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), і співробітники Нацполіції. Про це йдеться в повідомленні на сайті видання, інформує Ліга.

“У холдингу не розуміють, чим викликаний візит АРМА, адже призначений управитель, і сам холдинг нікому не відмовляє в доступі до приміщення і завжди готовий до діалогу”, - повідомляє “Вести”. У газеті дії співробітників АРМА і поліції називають “спробою перешкоджання роботі медіа-холдингу з боку держорганів”.

У прес-службі Нацагентства на телефонні дзвінки Ліги не відповіли. Спікер Нацполіції Ярослав Тракало в коментарі LIGA.net зазначив, що поліцейські лише забезпечують дії співробітників АРМА в офісі “Вестей”.

Як повідомляє LB.ua, АРМА згідно з рішенням Печерського районного суду Києва від 28 вересня 2017 року призначено управителем всіх нежитлових приміщень на 31-33 поверхах бізнес-центру “Гулівер” у Києві. Вони були заарештовані в рамках кримінального провадження №42016000000003536 проти колишнього міністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Клименко підозрюється за ч. 1 ст. 255 та ч. 2 ст. 364 КК України (створення та участь у злочинній організації та зловживання службовим становищем). Йому інкримінують створення так званих “податкових майданчиків”, які в 2011-2014 роках дозволяли ухилятися від сплати податків. Загальна сума збитків, завданих державі, оцінюється майже в 96 млрд гривень.

У прес-службі Нацагентства на телефонні дзвінки не відповіли. Спікер Нацполіції Ярослав Тракало в коментарі LIGA.net зазначив, що поліцейські лише забезпечують дії співробітників АРМА в офісі “Вестей”.

Нагадаємо, 14 липня правоохоронці провели обшуки в бізнес-центрі “Гулівер” у приміщеннях, які належать екс-міністру з доходів і зборів Олександру Клименку. В одному з таких офісів знаходиться редакція “Вестей” у Києві.

Фото - "Вести"
Liked the article?
Help us be even more cool!